Zo mooi is de natuur in Nederland

3 november 2014
125

Geluk zit in de kleine dingen. En schoonheid ook. Dat laat Lidy uit Zutphen zien met deze prachtige foto's, allemaal gemaakt in ons eigen land. Herkenbaar Nederlands, en toch een confrontatie met een schoonheid waar we soms misschien wel te gemakkelijk aan voorbijgaan.
We weten niet meer van haar dan dat ze 'Lidy uit Zutphen' is, maar haar foto's zeggen zoveel dat meer personalia eigenlijk niet nodig zijn.
Lidy 1 Lidy 2 Lidy 3 Lidy 4 Lidy 5 Lidy 6 Lidy 7 Lidy 8 Lidy 9 Lidy 10
Bron: instagram.com/lidyvps
 
 

Lees ook:  Deze 6 vergeten reuzen zijn verstopt in de natuur van Kopenhagen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Wat jij kan doen tegen de snel stijgende gasprijs

Verhuizen naar Spanje, waar moet je allemaal aan denken?

De weg terug naar jezelf vinden — 6 tips om jezelf te vinden

De beste metaalsoorten voor sieraden

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings