Zeldzame wolken

2 juni 2015
420

In Amerika hadden enkele mensen vorige week het geluk om deze ongewone en indrukwekkende mammatus te zien. Deze wolkenformatie lijkt op grote buidels die vaak ontstaan na een zware onweersbui. Ze ontstaan door dalende lucht in plaats van stijgende lucht, dat is wat ze zo bijzonder maakt; de condities moeten precies goed zijn willen deze wolken te zien zijn.
Ze bestaan hoofdzakelijk uit ijs en kunnen honderden kilometers lang door lucht reizen. Vaak zijn ze maar 10 of 15 minuten achter elkaar te zien. Onderstaande beelden geven een prachtige impressie van dit mooie natuurfenomeen:
Zeldzame wolken | Paradijsvogels Magazine mammatus2 Zeldzame wolken | Paradijsvogels Magazine Zeldzame wolken | Paradijsvogels Magazine Zeldzame wolken | Paradijsvogels Magazine Zeldzame wolken | Paradijsvogels Magazine
 

Lees ook:  Valken kijken krachtig in de camera

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

Waarom koud water goed voor je is

Zo verzorg je de passiebloem!

Dieren sport door de jaren heen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings