Woodlodge De Zwaakse Weel | Overnachten in Zeeuwse natuur

1761 VIEWS
Woodlodge De Zwaakse Weel | Overnachten in Zeeuwse natuur

Op camping de Zwaakse Weel in Zeeland bevindt zich een knusse woodlodge om in te overnachten. Het is een luxe manier van kamperen, middenin de natuur waar je wakker wordt met het geluid van fluitende vogels. 

Een gevarieerd natuurgebied

De camping bevindt zich in het natuurgebied de Zwaakse Weel. Dit gebied ligt ten zuiden van Goes en er zijn tal van activiteiten te ondernemen. Zo kan je heerlijk fietsen door de Zak van Zuid-Beveland. Hier vind je onder andere veel boomdijken, fruitkwekerijen en Zeeuwse dorpjes.

Door de Zak van Zuid-Beveland kun je ook eindeloos wandelen. Er is een groot wandelnetwerk aangelegd dat je door verschillende landschapstypen leidt, zoals polders, dijken en kwelders. Op de dijk kom je hier en daar een kudde schapen tegen die vrolijk staan te grazen.

Leuke tip: op bepaalde data rijdt er een stoomtrein van Goes naar Borsele. Het is een unieke ervaring en leuke manier om de omgeving te bekijken.

10

De woodlodge

Door te overnachten in de woodlodge ervaar je wat een verblijf in de natuur met je doet, en dat smaakt naar meer. Ook in de winter is het hier goed toeven. De woodlodge is goed geïsoleerd en kan ’s winters worden verwarmd met een elektrisch kacheltje.

De woodlodge is geschikt voor twee personen. Er bevindt zich een tweepersoonsbed en een slaapbank. Indien je hier met meerdere personen wilt overnachten, dan is het mogelijk om tegen een kleine vergoeding een eigen tentje mee te nemen en deze naast de lodge te plaatsen.

Verder is de lodge voorzien van een eigen toilet. Voor de overige sanitaire voorzieningen kan je terecht in het luxe sanitairgebouw op de camping.

Ben je enthousiast geraakt en wil je hier eens overnachten, dan kan je hier reserveren.

woodlodge

5

6

8

 


Paradijsvogels Magazine selecteert bijzondere plekken in binnen- en buitenland. Van B&B’s midden in de natuur tot omgebouwde kunstenaarsateliers; deze uitspanningen hebben allemaal een inspirerend karakter en staan garant voor een authentieke en kleurrijke beleving.

MEER INSPIRATIE

Slapen in een rustiek tuinhuisje midden op het Friese platteland
In de Vlaamse Ardennen kun je overnachten in een prachtige oude windmolen
Slaap in een 120 jaar oud monumentaal landhuis aan de rand van een Fries bos
Het gevoel van een hooizolder: comfortabel slapen in een strowagen