Woodlodge De Zwaakse Weel | Overnachten in Zeeland

26 januari 2018
555

Op camping de Zwaakse Weel in Zeeland bevindt zich een knusse woodlodge om in te slapen. Het is een luxe manier van kamperen, middenin de natuur waar je wakker wordt met het geluid van fluitende vogels. Bijzonder overnachten in Zeeland.

Een gevarieerd natuurgebied

De camping bevindt zich in het natuurgebied de Zwaakse Weel. Dit gebied ligt ten zuiden van Goes en er zijn tal van activiteiten te ondernemen. Zo kan je heerlijk fietsen door de Zak van Zuid-Beveland. Hier vind je onder andere veel boomdijken, fruitkwekerijen en Zeeuwse dorpjes.

Door de Zak van Zuid-Beveland kun je ook eindeloos wandelen. Er is een groot wandelnetwerk aangelegd dat je door verschillende landschapstypen leidt, zoals polders, dijken en kwelders. Op de dijk kom je hier en daar een kudde schapen tegen die vrolijk staan te grazen.

Leuke tip: op bepaalde data rijdt er een stoomtrein van Goes naar Borsele. Het is een unieke ervaring en leuke manier om de omgeving te bekijken.

overnachten in Zeeland

Overnachten in Zeeland | De woodlodge

Door te overnachten in de woodlodge ervaar je wat een verblijf in de natuur met je doet, en dat smaakt naar meer. Ook in de winter is het hier goed toeven. De woodlodge is goed geïsoleerd en kan 's winters worden verwarmd met een elektrisch kacheltje.

De woodlodge is geschikt voor twee personen. Er bevindt zich een tweepersoonsbed en een slaapbank. Indien je hier met meerdere personen wilt overnachten, dan is het mogelijk om tegen een kleine vergoeding een eigen tentje mee te nemen en deze naast de lodge te plaatsen.

Lees ook:  Slapen in een kasteel in Frankrijk

Verder is de lodge voorzien van een eigen toilet. Voor de overige sanitaire voorzieningen kan je terecht in het luxe sanitairgebouw op de camping.

Ben je enthousiast geraakt en wil je eens overnachten in Zeeland, dan kan je hier reserveren.

overnachten in Zeeland

overnachten in Zeeland

overnachten in Zeeland

overnachten in Zeeland

 


Paradijsvogels Magazine selecteert bijzondere plekken in binnen- en buitenland. Van B&B’s midden in de natuur tot omgebouwde kunstenaarsateliers; deze uitspanningen hebben allemaal een inspirerend karakter en staan garant voor een authentieke en kleurrijke beleving.

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Werkvakantie - wat is er mogelijk?

Alles wat je wilt weten over slow fashion

Tips voor effectief timemanagement voor iedere dagdromer

Hoe de zon ons leven beïnvloedt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down