Waan je even in een ander tijdperk in de bibliotheek van Trinity College

21 maart 2017
579
Trinity bibliotheek

Rijen met boeken die reiken tot aan het duizelingwekkende hoge plafond. Donkere eikenhouten bogen en panelen. Deze imposante 18e-eeuwse universiteitsbibliotheek van het Trinity College is een must see als je Dublin bezoekt.

De grootste kamer is 65 meter lang en herbergt 200.000 van de oudste boeken van de bibliotheek. Een pronkstuk in het gebouw is het Book of Kells, een van de mooiste en oudste manuscripten ter wereld gemaakt en versierd door monniken.

Je kunt eindeloos rondsnuffelen en tot rust komen op deze Harry Potter-plek waar digitalisering even niet lijkt te bestaan. Wil je meer weten over bijvoorbeeld de geschiedenis of wat er te zien is, kijk dan op de website van de Trinity Library.

 

Trinity bibliotheek Trinity bibliotheek Trinity bibliotheek Trinity bibliotheek Trinity bibliotheek Trinity bibliotheek

Via Bored Panda

Lees ook:  Hoe zijn online games ontstaan en ontwikkeld de afgelopen jaren?

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ivo de Wijs; gedichten van een cabaretier

De spirituele betekenis van een vogel tegen het raam

Kastelen van vroeger en nu

De rol van orakels in de Griekse mythologie: Voorspellingen en raadplegingen

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down