Vrolijke boodschappen in de regen

26 maart 2015
486

Een prachtig voorbeeld van positief denken: deze kunstwerken verschijnen alleen wanneer het regent! Het doel? Een glimlach op het gezicht van voorbijgangers toveren wanneer zij zich een weg moeten banen door de pijpenstelen.
Peregine Church, de uitvinder van deze zgn. rainworks, gebruikt een onschadelijk middel dat o.a. ook wordt ingezet om kleding en andere materialen volledig waterafstotend te maken. Hij spuit het goedje op de straten, in mooie sjablonen of passende 'regenachtige' teksten, en zodra het gaat regenen blijft het deel dat hij heeft ingespoten, droog. Door dit contrast worden zijn boodschappen zichtbaar en verrassen ze passanten op een positieve manier tijdens een regenbui.
Waar kunnen we een verzoek bij de gemeente indienen om dit op elke straathoek in te voeren? En...ook een slimme zet voor parapluverkopers...
In het filmpje legt Church uit hoe hij te werk gaat, fantastisch om de kunstwerken te zien 'verschijnen' wanneer ze nat worden.
https://youtube.com/watch?v=CBwpON6HIR8%3Frel%3D0frameborder%3D0allowfullscreen
rainworks
rainworks
rainworks
rainworks
rainworks
rainworks
rainworks
rainworks
rainworks
rainworks
rainworks
rainworks
[hr]

Anderen bekeken ook: Deze gedichten zijn alleen te lezen als het regent

het-regent-poezie-1110x600
 

Lees ook:  14 betoverende filmpjes waarin je de kunstenaar aan het werk ziet

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Zo wordt alcoholvrije wijn gemaakt

Het troostende effect van begrafenis liedjes

De 6 allermooiste gedichten bij overlijden broer

20 mooiste parken in Londen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings