'Guerilla gardening': tuinieren in de kieren van het asfalt

7 september 2014
67

Oost-Londen. Ook wel een jungle van beton, aldus de inwoners. Daar wilde het project 'Holes of happiness' verandering in brengen. Onder het mom van 'guerilla gardening' plantten zij overal op straat kleine plukjes groen en bloemen om vervolgens de reacties van mensen te filmen.
Gaten in de weg en ontbrekende tegels worden opeens een bron van positivisme. Mooi om te zien hoe alle stadse inwoners die zich dagelijks door het beton van de stad heen werken, oprecht blij worden bij het zien van deze minituintjes.
De buschauffeur wordt zelfs zo enthousiast dat hij een stukje uitgraaft en mee naar huis wil nemen. Tot hij zich bedenkt..
Dit project bewijst het maar weer eens: geluk zit in kleine dingen.

Bron: Youtube

Lees ook:  Straatkunst met een positieve twist

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Waar moet je aan denken als je gaat reizen?

9 tips over wat te doen in Venlo

Tips voor een duurzaam leven

Tips voor een betere nachtrust

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings