Sieraden van potlood: de schoonheid van dagelijkse dingen

6 april 2016
246
sieraden van potlood

Fantastisch wanneer mensen schoonheid zien in dagelijkse dingen. Zo bedacht de Tsjechische Anna Čurlejová dat haar oude potloden een welverdiend tweede leven konden krijgen als sieraad. Broches, kettingen, oorbellen: Čurlejová combineert verschillende kleuren potlood tot prachtige gelaagde vormen.

Ze speelt met de honingraatvorm van de potloden: in lange dwarsdoorsnedes of juist in kleine varianten. Nadat ze alle vormen aan elkaar heeft bevestigd, bewerkt ze het eindresultaat met lak zodat vorm en kleur behouden blijven.

Deze sieraden van potlood zijn te koop in de Etsy webshop!

sierraden van potlood2 sierraden van potlood8 sierraden van potlood7 sierraden van potlood6 sierraden van potlood5 sierraden van potlood4 sierraden van potlood3

[hr]

Bekijk ook: Levensgrote sjaals van vlindervleugels

sjaals vlinder

[hr]

sierraden van potlood11 sierraden van potlood10

 

Lees ook:  93-jarige grootmoeder is model voor kleurrijke creaties van kleindochter

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Met fietsvakantie op latere leeftijd, tips en advies

De paradijsvogelplant: zo verzorg je hem

Met jouw fiets op vakantie: tips voor een veilige fietsvakantie

Kun je je yogamat ook als sportmat gebruiken?

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings