Rondreis in Azië, een unieke ervaring

25 oktober 2019
494

Ben je op zoek naar een onvergetelijke rondreis door Azië, maar weet je door de hoeveelheid reizen niet goed welke nou perfect bij jou past? Vind je het naast een prachtige en unieke ervaring ook belangrijk dat de reisorganisatie bijdraagt aan het behoud van het milieu, klimaat en respect voor de bevolking van een land? Dan is een van de vele rondreizen door Azië, georganiseerd door Sawadee, een perfecte match voor jou. Deze organisatie biedt verschillende unieke rondreizen door Azië aan, waarbij ze ook opletten dat de reis duurzaam georganiseerd is. Een unieke ervaring zonder zorgen!

Waarom Azië?

Wist je dat het continent Azië verspreid ligt over maar liefst 31 verschillende landen? Neem bijvoorbeeld landen als China, Vietnam, Thailand en Indonesië die stuk voor stuk een bezoek waard zijn! Doordat Azië zo groot is, zijn de reizen ontzettend divers. Niet alleen wat de natuur betreft, maar ook de bevolking en cultuur bieden verschillende, en vooral unieke ervaringen per land. Let bij Azië wel goed op de beste reistijd per land; door de klimaatverschillen in Azië is het ene gebied flink nat en het andere extreem droog.

Rondreis door Thailand

Ben je op zoek naar een rondreis die zowel natuur als cultuur biedt? Dan is een rondreis door Thailand iets voor jou. Thailand staat ook wel bekend als het land van de glimlach, de altijd lachende bevolking is ontzettend gastvrij. Tijdens de reis kun je een bezoek brengen aan het Elephant Nature Park: een olifant vriendelijk natuurpark waar verwaarloosde olifanten opgevangen worden. Maar ook de stad Chiang Mai is een bezoek waard. Het is een stad vol cultuur en traditie. Door middel van een kookcursus kun je leren om zelf heerlijke Thaise gerechten te bereiden.

Lees ook:  In dit Poolse dorpje is elk huis volledig beschilderd met bloemen

Rondreis door Indonesië

Met een rondreis door Indonesië weet je zeker dat je goed zit. Indonesië bestaat uit duizenden eilanden die elk hun eigen cultuur, natuur en karakter kennen. Kom oog in oog te staan met orang-oetans in de jungle op Sumatra of breng een bezoek aan de verschillende dorpen. Maar ook voor actievelingen heeft Indonesië veel te bieden. Denk bijvoorbeeld aan een wandeltocht waarbij je de Bromo-vulkaan beklimt en zo een onvergetelijke zonsopkomst mee zult maken. Daarnaast kun je ook snorkelen in het nationale park Bunaken. Deze koraalriffen behoren tot de mooiste van Indonesië!

Duurzaam reizen

Ben jij klaar voor een onvergetelijke reis die je ervaringen voor het leven geeft? Wacht dan niet en boek zo snel mogelijk een rondreis door bijvoorbeeld Thailand of Indonesië bij Sawadee. De reizen bij deze organisatie staan in het teken van duurzaamheid. Daarmee zijn ze uitgeroepen tot de duurzaamste reisorganisatie in de reiswereld. Ook dragen ze bij aan verschillende duurzaamheid projecten over de hele wereld. Op deze manier weet je dat jouw geld op een goede manier wordt besteed en kun je met een gerust hart de meest unieke reis van je leven maken.

Over Sawadee

Sawadee organiseert sinds 1983 groepsreizen voor mensen die willen genieten van een goed georganiseerde rondreis, maar tegelijkertijd ook een avontuur willen beleven en hun ecologische voetafdruk zo klein mogelijk willen houden. Natuurlijk krijg je tijdens de rondreis de hoogtepunten van een land of gebied te zien, maar daarnaast kom je ook in contact met de bevolking en minder drukbezochte plekken. Sawadee heeft een aanbod van ruim 250 reizen over de hele wereld; er zit dus zeker ook een reis voor jou bij! Met Sawadee weet je zeker dat jouw reis een bijzondere ervaring zal worden.

 

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ivo de Wijs; gedichten van een cabaretier

De spirituele betekenis van een vogel tegen het raam

Kastelen van vroeger en nu

De rol van orakels in de Griekse mythologie: Voorspellingen en raadplegingen

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down