Ouder worden in stijl | Nu is het de beurt aan de mannen

4 mei 2016
380
advanced style mannen

Met het nieuwe boek van Advanced Style, Older and Wiser, waarvoor Ari Seth Cohen weer een prachtige set mensen heeft vastgelegd, is het idee dat je vanaf je 50ste alleen maar twinsets aankan en je je moet confirmeren aan het beeld van 'ouder worden' weer verder weggezet. Wat ons betreft kan het niet kleurrijk genoeg zijn! Of zoals kunstenares Sue Kreitzman in het boek van Cohen treffend zegt: “Draag geen beige, je kunt er aan doodgaan."

De focus bij het in beeld brengen van dergelijke mode-iconen ligt vaak op vrouwen. Maar gelukkig zijn er ook steeds meer mannen te vinden die hun lamswolletje verruilen voor een modestijl in vol ornaat. We zetten een paar van onze favoriete foto's op een rij. Om vrolijk van te worden! Wie zou hier nog meer in het rijtje passen..?

Foto's: Advanced Style, Ari Seth Cohen

advanced style mannen

advanced style mannen2

advanced style mannen3

advanced style mannen4

advanced style mannen5

advanced style mannen6

advanced style mannen7

advanced style mannen8

In Nederland is straatfotografe en blogger Misja B. op dit vlak actief, hierbij een selectie van haar foto's. Meer kun je op haar blog zien.

advanced style mannen misja

advanced style mannenmisja6

advanced style mannenmisja3 fred

Ook Günther Grabenhöft is van mening dat je nooit te oud bent om er patent uit te zien. Zijn leeftijd houdt hij al jaren geheim, maar dat is ook direct irrelevant als je zijn outfit bekijkt. Hier zijn nog meer foto's van hem te zien.

advanced style mannen9

[hr]

Op de blog van de Nederlandse Advanced Style, Misja Beijers, zijn nog meer hippe, íets oudere (zoals Misja het zelf zegt) mannen (en vrouwen) te bekijken die Misja zelf op de foto zet.

Misja B

 

Lees ook:  Een verstilde wereld van verborgen onderwaterbeelden

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

Waarom koud water goed voor je is

Zo verzorg je de passiebloem!

Dieren sport door de jaren heen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings