Met zulke portretten vonden deze asielhonden veel sneller een nieuw baasje

18 februari 2015
474

Zwarte katten lijken niet de enigen met een slechte reputatie. Vaak is het zo dat in een asiel honden met een zwarte vacht minder snel geadopteerd worden dan hun bruine, blonde of gestippelde soortgenoten. Fotografe Guinnevere Shuster werkt daarom samen met The Humane Society of Utah om van de zwarte, ongewilde exemplaren waardige, lieve portretten te maken. Als extra blikvanger geeft ze de honden een bloemenkrans op hun kop of om hun nek. Een interessante methode, maar wel effectief!
Waar de reclames van The Humane Society geen match opleverden, hebben na deze fotoshoot de honden een nieuwe eigenaar gevonden. Het is ook onmogelijk om de blikken van deze honden te weerstaan. Mooi initiatief!
Sasha, 4 jaar
Guinnevere Shuster1
Barkley, 2 jaar
Guinnevere Shuster2
Rafiki, 6 maanden
Guinnevere Shuster3
Ricky, 10 jaar
Guinnevere Shuster4
Cassie, 10 jaar
Guinnevere Shuster5
Homie, 1 jaar
Guinnevere Shuster6
Potato, 1,5 jaar 
Guinnevere Shuster7
Thomas, 3 jaar
Guinnevere Shuster8

]

Lees ook:  Kunstenaar kleurt de straten met huizenhoge schilderingen van vogels

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ivo de Wijs; gedichten van een cabaretier

De spirituele betekenis van een vogel tegen het raam

Kastelen van vroeger en nu

De rol van orakels in de Griekse mythologie: Voorspellingen en raadplegingen

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down