Ontluikende bloemen in een prachtige film

19 augustus 2015
398
ontluikende bloemen

Katka Pruskova heeft een feilloos oog voor schoonheid, en een voorliefde voor kleurrijke bloemen. Die combinatie heeft geleid tot deze prachtige film, waarin niet minder dan 7.100 beelden van ontluikende bloemen versneld worden afgespeeld. Soms zeggen beelden meer dan woorden...

Katka Pruskova via vimeo.com
Voor de fotograaf Katka Pruskova is fotograferen een manier om de mooie momenten van de wereld te delen met anderen. Nadat hij Computer Technologie en Engels had gestudeerd ging hij in eerste instantie aan de slag als docent en later als grafisch ontwerper. Op een dag kreeg hij een kleine camera in handen. Meer nieuwsgierig naar wat het ding kon dan dat hij nadacht over wat hij fotografeerde, ging hij ermee op pad. Nu, een paar jaar later, is hij professioneel fotograaf en is fotografie een onlosmakelijk deel van zijn leven geworden. Bekijk meer van zijn werk op zijn website.

Meer foto's en filmpjes van ontluikende bloemen zien? Bekijk ook: Exploderende planten in slow motion

Exploderende planten | Paradijsvogels Magazine
[hr]

Meer inspiratie opdoen? Meld je aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen:

[mc4wp_form id="15395"]

Lees ook:  Urban Exploring (Urbex): De schoonheid van verlaten gebouwen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

Waarom koud water goed voor je is

Zo verzorg je de passiebloem!

Dieren sport door de jaren heen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings