Ode aan alle moeders

1 mei 2019
283

Op een dag vroeg de voormalig vertegenwoordiger van de 83 jarige fotograaf Ken Heyman hem om zijn spullen uit hun opslag te verwijderen. Hier vond Heyman een doos waarop 'Moeders' stond geschreven - vol met foto's van moeders en hun kinderen.

Deze foto's nam hij 50 jaar geleden voor het boek Familie dat hij samen met de antropologe Margaret Mead maakte. Het mooie aan de serie is dat de beelden van over de hele wereld komen - en dus niet alleen het moederschap vanuit een bepaalde cultuur belichten.

Daarnaast zijn ze tijdloos; de beelden zijn 50 jaar oud, maar de moeders zijn net zo druk, lief, multi-taskend en lachend als vandaag de dag.

Een mooie ode aan alle moeders!

mothers-photography-family-ken-heyman-31 mothers-photography-family-ken-heyman-32 mothers-photography-family-ken-heyman-5 mothers-photography-family-ken-heyman-13 mothers-photography-family-ken-heyman-16 mothers-photography-family-ken-heyman-25

 

 

Via: Huffington Post

 

Lees ook:  Zo haal je het meeste geluk uit je vakantie

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

Waarom koud water goed voor je is

Zo verzorg je de passiebloem!

Dieren sport door de jaren heen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings