Na het zien van deze foto's denk je nooit meer hetzelfde over slakken

8 april 2017
1120

"Toen ik klein was leerde mijn vader me hoe ik paddestoelen moest vinden. We gingen samen op jacht, en tijdens deze momenten vonden we ook altijd allerlei insecten en kleine beestjes zoals slakken en visjes. Magisch vond ik die kleine wezens. Toen ik ouder werd ontwikkelde ik een interesse in fotografie en ik besloot deze intrigerende scenes vast te leggen." - Vyacheslav Mishchenko.

Deze fotograaf weet inderdaad van een gewone slak een prachtig, en soms haast ontroerend beeld te maken. Hij geeft slakken bijna een persoonlijkheid en laat zien dat het leven van een slak best veelomvattend en boeiend is. En of je de slak nu ook als een emotioneel complex wezen ziet of niet, het zijn in ieder geval waanzinnig mooie foto's!

Vyacheslav Mishchenko2

Vyacheslav Mishchenko3

Vyacheslav Mishchenko4

Vyacheslav Mishchenko5

Vyacheslav Mishchenko6

Vyacheslav Mishchenko7

Vyacheslav Mishchenko8

Vyacheslav Mishchenko9

Vyacheslav Mishchenko10

Vyacheslav Mishchenko11

Vyacheslav Mishchenko13

Vyacheslav Mishchenko14

Vyacheslav Mishchenko15

Vyacheslav Mishchenko16

Vyacheslav Mishchenko17

Vyacheslav Mishchenko18

Lees ook:  Als in een droom: bijzondere boomtunnels

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Werkvakantie - wat is er mogelijk?

Alles wat je wilt weten over slow fashion

Tips voor effectief timemanagement voor iedere dagdromer

Hoe de zon ons leven beïnvloedt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down