De mooiste grijze coupes uit de collectie van straatfotografe Misja B.

30 november 2016
2798

Misja B. fotografeert mannen en vrouwen met een gedurfde, eigen stijl. Elke week laten we de mooiste exemplaren uit haar omvangrijke collectie zien op Paradijsvogels Magazine. Deze keer: een verzameling van de mooiste grijze coupes die Misja B. vastlegde op straat.

Grijs haar is prachtig. Eerder schreven we al over de voordelen van grijs haar, en over het proces om je haar grijs te laten worden - want dat laatste is nog niet zo makkelijk. Een jaar of 15 geleden besloot ook Misja B. om haar haar niet langer te verven. Tot die tijd liet ze af en toe blonde high lights aanbrengen in haar donkerblonde haar, "omdat ik het zonder een beetje saai vond". Toen ze grijs werd had ze de blonde lokken niet meer nodig: lichtgrijze strengen hebben de taak om voor contrast te zorgen, met verve overgenomen.

Op straat komt ze vaak mensen tegen met geweldig grijs haar: van witte haarlokken tot donkergrijze boblijnen of lange vlechten in het grijs. Hier zetten we ter inspiratie een paar van de mooiste exemplaren op een rij!

Op haar blog geeft Misja B. ook een paar tips voor (het laten groeien van) grijs haar die ze haar kapster ontfutselde.

grijs-haar-misja2

grijs-haar-misja5

grijs-haar-misja6

grijs-haar-misja7

grijs-haar-misja8

grijs-haar-misja9

grijs-haar-misja10

grijs-haar-misja11 grijs-haar-misja12

grijs-haar-misja13

grijs-haar-misja14

grijs-haar-misja15

grijs-haar-misja

grijs-haar-misja3

[hr]

Fotografe en blogger Misja B. (1952) kun je uittekenen in een streepjesshirt, Francis Kleinbril en fotocamera. Op straat - van Amsterdam tot Kopenhagen en Parijs - fotografeert ze iets oudere hippe mannen en vrouwen dit een gedurfde, eigen stijl hebben. Ze ontfutselt hun modegeheimen en deelt deze op haar blog, samen met de mooiste mode-adresjes en de beste tips uit haar zwarte boekje. Van Vogue tot vintage: hier vind je inspiratie om je eigen stijl (opnieuw) uit te vinden!

Lees ook:  Zorgeloos verhuizen, zo doe je dat!

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ivo de Wijs; gedichten van een cabaretier

De spirituele betekenis van een vogel tegen het raam

Kastelen van vroeger en nu

De rol van orakels in de Griekse mythologie: Voorspellingen en raadplegingen

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down