Marjolein bouwt haar eigen tiny house

23 februari 2016
418
tiny house nederland

Marjolein Jonker (40) uit Langedijk is bezig met het realiseren van haar grote droom: wonen in een piepklein huisje van 20m2. Vorige week is de bouw van haar tiny house begonnen, in mei wil ze verhuizen. De komende maanden volgen we Marjolein tijdens haar bijzondere avontuur.

Tiny house in Nederland

Eerder schreven we op Paradijsvogels Magazine over de opkomst van de tiny house beweging in Nederland. Marjolein is al sinds jaar en dag bezig met de plannen voor haar eigen exemplaar. Waar veel mensen zo'n huisje leuk vinden voor 'erbij' gaat Marjolein er permanent wonen. Mét haar 2 katten. Ter voorbereiding heeft ze de laatste tijd al flink wat spullen weggedaan, op weg naar een ‘lichter’ en milieubewuster leven. Ondertussen is het moment daar: de bouw van haar eigen tiny house op wielen is begonnen!

[quote text_size="small"]

Ik ben van huis uit opgevoed met het idee dat we goed voor de aarde moeten zorgen. Dat gedachtegoed ben ik in de loop van mijn leven een beetje kwijtgeraakt, maar een paar jaar geleden ben ik weer 'wakker geworden'!

[/quote]

[hr]

Lees ook:

Lees ook:  Dit huisje midden in het bos is volledig gemaakt van glas-in-lood ramen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Dieren sport door de jaren heen

Wat zijn de beste 25 musea in Londen?

De interessante sporten van de oude Grieken en Romeinen

Haal de trends van 2023 naar jouw interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings