Mandala's van zeeschelpen

4 september 2016
1178

We hebben op Paradijsvogels Magazine inmiddels een gevarieerd palet van mandala's voorbij zien komen: van bloemen en natuurlijke materialen tot mandala's van servies en zelfs van  op de draaitafel. Mooi hoe ook de mandala's die in de natuur worden neergelegd een vergankelijk karakter hebben. Misschien ben je een gelukkige voorbijganger en tref je er één, of heeft de wind de bloemblaadjes en dennenappels alweer uit elkaar geveegd.

Ook op het strand worden mandala's gemaakt. Onderstaande exemplaren van zeeschelpen vingen onze blik. Eindelijk een goede bestemming voor al die schelpen die we vinden op het strand!

mandala schelpen

mandala schelpen2

mandala schelpen3

mandala schelpen4

mandala schelpen5

mandala schelpen6

mandala schelpen7

mandala schelpen8

mandala schelpen9

mandala schelpen10

mandala schelpen11

mandala schelpen13

SONY DSC

Lees ook:  Schilderen met naald en draad | Trish Burr

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Fairtrade producten: een stap richting duurzame consumptie

Lieke Marsman; gedichten over de onontkoombare werkelijkheid

Mediteren kun je leren

Eindelijk wonen op jezelf, hoe pak jij dat aan?

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down