Kunstwerken van koffie

20 juli 2015
277

Ze verruilde haar inktpot voor koffie en maakt sindsdien prachtige kleine kunstwerken. Giulia Bernardelli heeft de gave om in elk materiaal potentie te zien en het te transformeren tot iets bijzonders. Inmiddels heeft ze haar koffie-oevre uitgebreid met o.a. jam en honing: "Ik plan niet van te voren wat ik ga maken, maar ga af op mijn instinct. Wanneer ik bijvoorbeeld koffie drink, bedenk ik welke voorstellingen ik zou kunnen maken wanneer ik het over het tafelkleed zou morsen. Bij het ontbijt zie ik opeens de pootafdrukken van een kat die door de jam is gewandeld." Meer van haar werk vindt u op Instagram.
Kunst van koffie | Paradijsvogels Magazine Kunst van koffie | Paradijsvogels Magazine Kunst van koffie | Paradijsvogels Magazine Kunst van koffie | Paradijsvogels Magazine Kunst van koffie | Paradijsvogels Magazine Kunst van koffie | Paradijsvogels Magazine Kunst van koffie | Paradijsvogels Magazine Kunst van koffie | Paradijsvogels Magazine Kunst van koffie | Paradijsvogels Magazine
[hr]
Meer kunstwerken van originele materialen zien? Bekijk deze gigantische muurschildering, gemaakt van 7 soorten modder.
[hr]
Kunst van koffie | Paradijsvogels Magazine
Kunst van koffie | Paradijsvogels Magazine
[hr]
Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen:
[mc4wp_form id="15395"]

Lees ook:  Kunstenares geeft servies en bestek een schitterend tweede leven als kunstwerk

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

Waarom koud water goed voor je is

Zo verzorg je de passiebloem!

Dieren sport door de jaren heen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings