Kunst als de som der delen

14 januari 2015
273

De Russische kunstenares Ekaterina Panikanova verzamelt oude boeken. Deze vormen voor haar een bijzonder canvas: elk boek draagt een deel van het kunstwerk, beschilderd met inkt en acrylverf. Samen zijn ze een geheel, maar als u goed kijkt ziet u dat de afbeeldingen op de individuele boeken net geen naadloze afbeelding vormen.
Onze hersenen zijn getraind om ontbrekende delen alsnog in te vullen, maar worden met deze fragmenten elke keer even op het verkeerde been gezet. Zo blijft er altijd wat te kijken..
Ekaterina Panikanova6 Ekaterina Panikanova4 Ekaterina Panikanova2 Ekaterina Panikanova1 Ekaterina Panikanova5 Ekaterina Panikanova7 Ekaterina Panikanova3
Via Ekaterina Panikanova

Lees ook:  Het geheim van Dan Brown

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

Waarom koud water goed voor je is

Zo verzorg je de passiebloem!

Dieren sport door de jaren heen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings