Korte film | Schilderkunst in close-up

18 december 2014
420

De kunstwerken van Alyssa Monks zijn niet alleen de moeite waard als ze klaar zijn, het proces van vervaardigen is net zo boeiend. Filmmaker Trent Jaklitsch uit New York was zo geïntrigeerd door deze kunstenares, dat hij het samenspel tussen haar en haar materialen combineerde tot een bijzondere film. Inspirerend en ontnuchterend tegelijk: deze film is bijna een kunstwerk op zich!

Het resultaat zien van dit boeiende proces? De portretten van Alyssa Monks zijn ingetogen, en spatten tegelijkertijd van het doek. Hieronder alvast een voorproefje, de rest van de kunstwerken van Alyssa Monks bekijkt u via deze link.
Alyssa Monks 5Bron: vimeo.com en alyssamonks.com

Lees ook:  Geborduurde werken van aquarel | Sabatina Leccia

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ivo de Wijs; gedichten van een cabaretier

De spirituele betekenis van een vogel tegen het raam

Kastelen van vroeger en nu

De rol van orakels in de Griekse mythologie: Voorspellingen en raadplegingen

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down