Inspirerende straatkunst: voor en na

4 januari 2017
961

De wereld is vol met lege canvassen. Kijk eens om je heen: er zijn talloze muren die vragen om een mooi kunstwerk. Toegegeven, het is ook fijn dat niet elke muur beschilderd wordt. Maar sommige plekken zijn zo saai dat de hele straat een totaal andere uitstraling krijgt als een kunstenaar zijn of haar gang mag gaan.

Op Paradijsvogels Magazine hebben al vele schitterende muurschilderingen de revue gepasseerd, in deze compilatie laten we de best bekeken exemplaren nog eens zien, aangevuld met nieuwe parels die we ontdekten. Mooi om te zien wat het effect is van deze kunstwerken door de voor en na foto's!

Athene, Griekenland

straatkunst-voor-en-na

Montpellier, Frankrijk 

straatkunst-voor-en-na2

Poznan, Polen

straatkunst-voor-en-na3

Le Puy en Velay, Frankrijk

straatkunst-voor-en-na5

Glasgow, Schotland 

straatkunst-voor-en-na4

Brives Charensac, Frankrijk

straatkunst-voor-en-na6

Berlijn, Duitsland

straatkunst-voor-en-na7

Palmitas, Mexico

straatkunst-voor-en-na8

Boedapest, Hongarije

straatkunst-voor-en-na9

Bristol, Engeland

straatkunst-voor-en-na10

Via: Boredpanda

 

 

 

Lees ook:  Voorkom legionella, ook in jouw eigen huis!

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ivo de Wijs; gedichten van een cabaretier

De spirituele betekenis van een vogel tegen het raam

Kastelen van vroeger en nu

De rol van orakels in de Griekse mythologie: Voorspellingen en raadplegingen

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down