De indrukwekkende schoonheid van Russische metrostations

28 oktober 2015
249

Rusland is een land dat vooral associaties kent als 'koud', 'kil' en 'guur'. Toch kennen we ook allemaal de pracht en praal van de tsaristische periode, en de betoverende serviezen en kunstwerken die te zien zijn in de Hermitage in Amsterdam. Rusland kent een rijke en veelbewogen historie kent, zo beschrijft ook paradijsvogel Jopje Franssen in haar artikel over de zusjes Romanov. Maar dat de Russische pracht en praal niet alleen voorbehouden is aan de elite, dat laten onderstaande foto's zien. Canadese fotograaf David Burdeny raakte betoverd door de metrostations in Moskou en St Petersburg, die in de verste verte niet lijken op de metrostations in andere grote steden! Compleet met kroonluchters, gouden afwerking, zuilen en barokke schilderijen zijn het stuk voor stuk plaatjes.
Indrukwekkende schoonheid van Russische metrostations | Paradijsvogels MagazineIndrukwekkende schoonheid van Russische metrostations | Paradijsvogels Magazine Indrukwekkende schoonheid van Russische metrostations | Paradijsvogels Magazine Indrukwekkende schoonheid van Russische metrostations | Paradijsvogels Magazine Indrukwekkende schoonheid van Russische metrostations | Paradijsvogels Magazine Indrukwekkende schoonheid van Russische metrostations | Paradijsvogels Magazine Indrukwekkende schoonheid van Russische metrostations | Paradijsvogels Magazine Indrukwekkende schoonheid van Russische metrostations | Paradijsvogels Magazine Indrukwekkende schoonheid van Russische metrostations | Paradijsvogels Magazine Indrukwekkende schoonheid van Russische metrostations | Paradijsvogels Magazine Indrukwekkende schoonheid van Russische metrostations | Paradijsvogels Magazine
[hr]
Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:
[mc4wp_form id="15395"]

Lees ook:  Verhuizen naar Spanje, waar moet je allemaal aan denken?

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Zo laat je jouw Toscaanse Jasmijn bloeien!

Babykamer inrichten? Bekijk deze checklist!

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

Waarom koud water goed voor je is

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings