Herontwerp van de natuur uit duizenden stukken keramiek

30 oktober 2014
78

Zemer Peled komt uit Israël. Met haar sprekende werken gemaakt van keramische scherven, onderzoekt ze de schoonheid en bruutheid van de natuur. De kunstwerken golven en bloeien zoals bloemen, anemonen en zee-egels.
Tegelijkertijd houdt Peled een link met de herkenbare vorm van keramiek; de kobaltblauwe kleuren komen voort uit de traditioneel Japans aardewerk. Peled rolt en bakt grote lappen klei die ze vervolgens aan stukken slaat. Zo ontstaat een mooi contrast met de zachte en ronde vormen in elk stuk.
keramiek7 keramiek6 keramiek5 keramiek4 keramiek3 keramiek2 keramiek1
keramiek9

 
 

Lees ook:  De dagelijkse routine van briljante geesten

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Tips voor een duurzaam leven

Tips voor een betere nachtrust

De voordelen van 3 essentiële oliën

Een gezond lichaam krijgen en behouden doe je zo!

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings