Geschilderde reisherinneringen in een notitieboekje

27 februari 2021
312

De Amerikaanse Missy H. Dunaway laat haar camera thuis wanneer ze op reis gaat. Liever pakt ze haar koffer vol met haar notitieblokjes en verf om de landschappen die ze onderweg tegenkomt en andere herinneringen aan haar reizen vast te leggen. Mooi aan haar schilderingen is dat ze echt een momentopname zijn en geen uitgewerkt schilderij van de mooiste versie van het plein, de weg of zee. Geschilderde foto's, zullen we maar zeggen. Missy en haar notitieblokjes vallen op, haar werk werd eerder al gepubliceerd in The Wall Street Journal, ze exposeerde in Amerika, Berlijn, Zurich, Istanbul en Engeland, en o.a. de Folger Shakespeare Bibliotheek en de Carnegie Mellon Universiteit kochten haar schilderingen. U kunt ook een exemplaar bemachtigen via Etsy.

Missy H dunaway 20 missy h dunaway2 missy h dunaway3 missy h dunaway4 missy h dunaway5 missy h dunaway6 missy h dunaway7 missy h dunaway8 missy h dunaway9 missy h dunaway10 missy h dunaway12 missy h dunaway13 missy h dunaway15 missy h dunaway16 missy h dunaway18 missy h dunaway19

Lees ook:  Tekeningen gemaakt met ouderwetse typemachines

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

Waarom koud water goed voor je is

Zo verzorg je de passiebloem!

Dieren sport door de jaren heen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings