Geborduurde koralen op een huis-tuin-en-keuken-naaimachine

7 oktober 2014
94

Meredith Woolnough komt uit Australië. Geïnspireerd door o.a. de koraalriffen van het Great Barrier Reef maakt zij prachtige geborduurde kunstwerken van bladeren, planten, koralen en schelpen. De fijne structuur van het borduren benadrukt de schoonheid en kwetsbaarheid van de natuur.

En dit alles maakt zij op een huis-tuin-en-keuken-naaimachine. Als je goed kijkt zie je dat er geen 'ondergrond' zichtbaar is: Woolnough gebruikt namelijk als basis een papier dat in water oplost zodra het borduurwerk af is. Wat overblijft is de ragfijne structuur van draad.

Prachtig!

meredith woolnough15 meredith woolnough14 meredith woolnough13 meredith woolnough12 meredith woolnough11 meredith woolnough10 meredith woolnough9 meredith woolnough8 meredith woolnough7 meredith woolnough6 meredith woolnough5 meredith woolnough4 meredith woolnough3 meredith woolnough2 meredith woolnough 1

Lees ook:  Agaat in vol ornaat

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Waar moet je aan denken als je gaat reizen?

9 tips over wat te doen in Venlo

Tips voor een duurzaam leven

Tips voor een betere nachtrust

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings