Een rustiger leven

15 juni 2021
261
Massage gun

Veel mensen zijn tegenwoordig vaak toe aan een rustiger leven. Vaak hebben ze het zelf niet door, maar na jarenlang hard werken en veel stress kan je lichaam opeens op zijn. Dit kan er voor zorgen dat in een burn-out of depressie vallen. Als dit gebeurt dan weten we vaak niet meer wat we moeten doen in ons leven en gaan we vaak op zoek naar van alles om rustiger te leven. Veel mensen komen pas te laat erachter dat ze iets rustiger aan moeten gaan doen en dan zitten ze al snel tegen de overspannen kant aan. Als dit gebeurt dan kan dus de burn-out of de depressie ontstaan. Dit is iets wat natuurlijk niemand wil meemaken. Mensen die dat ervaren hebben last van vermoeidheid en weten vaak niet meer wat ze willen. Daarom kan je het beter voorkomen dan genezen. Lees hieronder meer erover!

Zeg wat vaker nee

Een van de belangrijkste dingen die mensen vaak vergeten is aan zichzelf denken. Door wat vaker aan jezelf te denken kan je er zeker van zijn dat je niet overspannen raakt. Je kan bijvoorbeeld er voor kiezen om net wat vaker ‘Nee’ te zeggen. Het woord nee is soms moeilijk te verkopen aan bepaalde mensen, omdat ze zich verplicht voelen om ja te zeggen. Het is juist zo dat wanneer je nee zegt tegen andere dat je ja zegt tegen jezelf. Dit is juist de reden waarom je vaker nee moet zeggen, zodat je aan je zelf kan denken. Dus zeg wat vaker nee tegen je baas, vriend(in) of collega en zo meer tijd hebt voor jezelf. Het kan soms moeilijk zijn, maar de beste dingen zijn vaak moeilijk en dat is iets wat mensen vaak vergeten.

Lees ook:  Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Meditatie en massages

Meditatie en massages zijn vaak twee dingen die erg ontspannend kunnen werken en er goed voor je zijn. Meditaties en massages werken beide druk en stress verlichtend, waardoor je mentale en lichamelijke spanningen los kan laten. Na een massage of meditatie voel je, je vaak herboren en klaar voor de dag, avond of week.

Ontspannen met een massage gun

Je kan ook gebruik maken van een massage gun om te ontspannen. Een massage gun maakt gebruik van een techniek genaamd vibratietherapie. Vibratietherapie is een techniek wat vaker door fysiotherapeuten en andere professionals gebruikt wordt om het lichaam te ontspannen. Een massage gun kan dit effect nabootsen. Een massage gun kan je net dat stukje extra ontspanning geven na een stressvolle dag. Veel sporters maken vaker ook gebruik van een massage gun om beter te herstellen na een goede, maar intensieve training.

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De tabaksplant snoeien & verzorgen

Een onvergetelijke vakantie bij Recreatiepark de Leistert in Limburg

Wat is kinetische kunst?

Zo organiseer je een Hawaii themafeest

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings