Een creatieve kijk op de alledaagse wereld

1 maart 2015
221
christoph niemann

Christoph Niemann heeft een bijzondere kijk op de wereld. Hij is o.a. een veelgevraagd tekenaar van de covers van de New York Times en maakt daarnaast elke zondag tijd voor zijn persoonlijke creatieve uitspattingen onder de noemer 'Abstracte Zondag'. Hij speelt met zijn omgeving en creëert verrassende beelden die getuigen van een enorm sterk associatievermogen. Veel van zijn tekeningen kunnen zo de start zijn van intrigerend verhaal..
Een goed idee komt zelden alleen: bekijk meer creatieve illustraties van alledaagse voorwerpen van Javier Perez.
christoph niemann9 christoph niemann8 christoph niemann7 christoph niemann6 christoph niemann5 christoph niemann4 christoph niemann3 christoph niemann2 christoph niemann

Lees ook:  Schilderen met gekleurde waterdruppels

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Onbezorgd leven met een woonverzekering

Hoe verzorg je je lichaam het beste?

Waarom heb je een leuke, creatieve hobby nodig?

De rustgevende aura kleur blauw

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings