Waar droomt u van?

9 oktober 2015
512

Beroemd en berucht: de magische 50. Wordt het een goeie ouwe midlife crisis, of zijn de tweede 50 nog beter dan de eerste? In de serie Midlife Twist brengen we een ode aan het tweede levensdeel. De wijsheid, de inspiratie, de hernieuwde vrijheid, en vooral het stukje Paradijsvogel dat iedereen in zich heeft. Bekijk boeiende verhalen over levensgrote thema's, en discussieer vooral mee.
[quote text_size="medium"]
"You are never too old to set another goal or dream another dream"
C.S. Lewis
[/quote]
Schrijver C.S. Lewis laat er geen twijfel over bestaan: iedereen kan zijn dromen waarmaken, of je nu 18 of 80 bent. De tachtigjarige Afghaan Fauja Singh verhuisde naar New York, begon met hardlopen en rende meerdere keren de marathon. Anne begon op haar 59ste een carrière als model. En Loes ging op de bonnefooi backpacken in Thailand.
Daarom deze keer de vraag: wat zijn uw dromen en plannen voor de toekomst? Bekijk de antwoorden van anderen in onderstaande film, en deel uw eigen mening in het reactieveld onderaan deze pagina. Onder de mooiste reacties verloten we vijf setjes inspiratiekaarten!

Wilt u de volgende keer weer mee discussiëren, of gewoon zien hoe anderen aankijken tegen het leven na de 50? Laat onderstaand uw gegevens achter en ontvang een mailtje wanneer de volgende editie geplaatst wordt.
[mc4wp_form id="21986"]
[hr]
Film: Niki Boomkens

Lees ook:  Wat is ikigai en hoe vind je die van jou?

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Werkvakantie - wat is er mogelijk?

Alles wat je wilt weten over slow fashion

Tips voor effectief timemanagement voor iedere dagdromer

Hoe de zon ons leven beïnvloedt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down