Door deze foto's hoop je dat het deze winter heel hard gaat vriezen en sneeuwen

20 november 2017
466

Fotograaf Alex Ugalnikov staat meestal voor dag en dauw op. Ook - of juist! - wanneer de velden en rivieren van Belarus veranderen in witte winterlandschappen en bedekt zijn met ijs, sneeuw en wollige lagen van bevroren ijskristallen.

Tot de vierde klas had hij naar eigen zeggen nog nooit een fototoestel vastgehad. Totdat hij geïnspireerd werd door de landschappen die hij om zich heen zag tijdens zijn vistripjes. Hij begon met fotograferen en merkte al snel dat dit hem zoveel tijd kostte dat er voor vissen geen plek meer was, en hij besloot om het dan maar helemaal goed aan te pakken en Fotografie te gaan studeren.

Via Instagram kunt je nog meer van zijn ijzige foto's bewonderen.

Frosty winter sunrise

Alex Ugalnikov 3

Alex Ugalnikov 4

Alex Ugalnikov 5

Alex Ugalnikov 6

Foggy winter sunrise

Colorful winter morning

Schermafdruk 2017-11-20 17.55.39

Schermafdruk 2017-11-20 17.55.51

Schermafdruk 2017-11-20 17.56.13

 

Lees ook:  Levensgrote kunstwerken in de sneeuw

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ivo de Wijs; gedichten van een cabaretier

De spirituele betekenis van een vogel tegen het raam

Kastelen van vroeger en nu

De rol van orakels in de Griekse mythologie: Voorspellingen en raadplegingen

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down