Dit zijn de 14 grappigste natuurfoto's van 2017

29 december 2017
709

De natuur brengt ons ontroerende, indrukwekkende of soms angstaanjagende beelden. Maar heeft de natuur ook veel humor. Dieren die onderling grapjes met elkaar uithalen of wel heel erg menselijk gedrag vertonen. Deze fotografen hebben precies op het goede moment weten te klikken en legden een aantal bijzondere momenten in de natuur vast waar je vast ook een beetje om moet gniffelen.

De Comedy Wildlife Photography Awards werden in het leven geroepen door natuurfotografen Paul Joynson-Hicks en Tom Sullam. Hiermee wilden ze vooral natuurbehoud onder de aandacht brengen door natuurfotografie leuker en luchtiger te maken. Ze hopen zo meer mensen te enthousiasmeren om eropuit te trekken en de natuur op bijzondere momenten vast te leggen. En door de schoonheid van de natuur te laten zien hopen ze dat iedereen er nog voorzichtiger mee om gaat. De finalisten van de Comedy Wildlife Awards zijn al hilarisch om te zien, hieronder vind je de uiteindelijke winnaars.

1. "Help" door Tibor Kercz |  Winnaar 2017comedywildlife2

2. "Slap" door Troy Mayne | Winnaar in de "Under the Sea"-category

comedywildlife3

3. "The Laughing Dormaouse" door Andrea Zampatti | Winnaar "On the land"-category

comedywildlife4

4. "Duck Speed" door John Threfall | Winnaar "In the air"-category

comedywildlife5

5. "All dressed and ready for church" door Carl Henry

wildlifecomedy6

6. "Animal Encounters" door Jean Jacques Alcalay

wildlifecomedy7

7. "Hitching a Ride" door Daisy Gilardini

comedywildlife1

8. "Mudskippers Got Talent" door Daniel Trim

wildlifecomedy9

9. "Caught in the act" door Bence Mate

wildlifecomedy10

10. "Eh what's up doc?" door Olivier Colle

wildlifecomedy11

11. "WTF" door George Cathcart

wildlifecomedy12

12. "Must have three-putted" door Douglas Croft

wildlifecomedy13

13. "Monkey Escape" door Katy Laveck-Foster

wildlifecomedy13

14. "Cheering-sea-otter" door Penny Palmer

wildlifecomedy8

 

Lees ook:  Valken kijken krachtig in de camera

Een groep fotografen legden samen het geheime leven van wilde hamsters vast. En dat brengt ook een aantal hilarische en spannende beelden voort. 

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Werkvakantie - wat is er mogelijk?

Alles wat je wilt weten over slow fashion

Tips voor effectief timemanagement voor iedere dagdromer

Hoe de zon ons leven beïnvloedt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down