Dit is de kleurrijke stijl van straatfotografe en blogger Misja B.

1054 VIEWS
Dit is de kleurrijke stijl van straatfotografe en blogger Misja B.

Je hebt bij ons al eerder artikelen voorbij zien komen van straatfotografe en blogger Misja B. Misja fotografeert¬†iets oudere mannen en vrouwen met een eigen, gedurfde stijl. Vaak¬†vindt zij haar ‘onderwerpen’ gewoon op straat in het voorbijgaan. Soms is ze ook op de rode loper te vinden zoals bij¬†de tentoonstelling van de eigenzinnige ontwerpers Puck & Hans waar zij de kleurrijke bezoekers tijdens de opening¬†vastlegde.¬†

Hoewel Misja graag andere mensen voor haar lens krijgt, laat ze op veler verzoek haar eigen stijl op Instagram zien. Met een mooie grijze coupe, opvallende bril en haar voorliefde voor de Bretonse streep is ze zelf ook een stijlvolle en kleurrijke verschijning. Mooi dat Instagram allang niet meer slechts het domein is van twintigjarige fashionista’s en ook onze generatie er steeds meer gebruik van maakt.

Heerlijk om zo inspiratie op te doen!

En: ken je nog meer (Nederlandse) oudere stijliconen? Laat het ons weten!

 

Meer lezen over Misja en de mensen die zij fotografeert? Lees dan ook dit inspirerende artikel over de stijl van kunstenares Ans Markus toen Misja een kijkje mocht kijken in haar kledingkast.

Meer inspiratie?

Meld je aan voor de gratis inspiratiemail en ontvang de beste artikelen in je inbox:

MEER INSPIRATIE

Misja B. fotografeerde de kleurrijke bezoekers van de tentoonstelling van Puck & Hans
De mooiste roodharigen uit de collectie van straatfotografe Misja B.
De stijl van Ans Markus: “Ik stap rustig met een lange avondjurk op de fiets voor een premi√®re”
Vakil Eelman werd na haar 50e model