Deze tekeningen bestaan uit een enkele potloodstreep

20 november 2014
57

Bij toeval stuitte kunstenaar Paul Ceric op een aantal tekeningen gemaakt uit 1 enkele lijn. Hij was direct gefascineerd en besloot deze techniek ook zelf toe te passen. Opvallend is dat niet het vervaardigen van dit soort tekeningen met de hand hem fascineerde, maar dat hij vooral benieuwd was of hij deze techniek ook op de computer kon programmeren.
De eerste resultaten waren te perfect en creëren een onnatuurlijk beeld, maar na wat bijstellen en aanscherpen reproduceerde ook de computer imperfecties.
Experiment geslaagd!
Paul Ceric 1Paul Ceric 3
 

Lees ook:  Een verstilde wereld van verborgen onderwaterbeelden

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Tips voor een duurzaam leven

Tips voor een betere nachtrust

De voordelen van 3 essentiële oliën

Een gezond lichaam krijgen en behouden doe je zo!

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings