De ruige schoonheid van de Canarische eilanden | Fotografie

1 mei 2016
356
canarische eilanden

Van Lukas Furlan weten we niet zoveel. Alleen dat hij een 25-jarige mediastudent is, in Italië woont en fantastische foto's maakt. Dat laatste is misschien ook wel genoeg: voor zijn bescheiden aantal lentes weet hij zijn omgeving op zo'n manier vast te leggen dat je er anders naar gaat kijken. Én zin krijgt om ook zelf op pad te gaan, in dit geval richting de Canarische eilanden. Afgelopen zomer spendeerde hij een paar weken op Tenerife en diens kleinere neefje, La Gomera. Furlan maakte schitterende opnames van de mystieke schoonheid van de oude bossen en langgerekte vergezichten vanaf de Spaanse bergtoppen. Op zijn facebookpagina en Instagram staan nog meer prachtige foto's...

lukas furlan

lukas furlan2  lukas furlan4 lukas furlan5 lukas furlan6 lukas furlan7 lukas furlan8 lukas furlan9 canarische eilanden

[hr]

Anderen bekeken ook: 6 verrassende ontdekkingen in de natuur van Tenerife

tenerife

[hr]

Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:

[mc4wp_form id="15395"]

Lees ook:  De mooiste 10 km wandelroutes van Friesland

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down