De prikkelende schoonheid van een kwal

15 maart 2020
298

Alexander Semonov is mariene bioloog gespecialiseerd in ongewervelde dieren, en sinds enkele jaren ook gepassioneerd onderwater fotograaf. Die combinatie blijkt goud waard: de ene na de andere prachtige fotoserie ontspruit uit zijn camera. Een van zijn projecten is het in beeld brengen van de onverwachte schoonheid van kwallen. Een indrukwekkende serie, die ongetwijfeld bijdraagt aan Semonov's doel om met zijn foto's mensen te interesseren voor mariene biologie.

Alexander Semonov 1 Alexander Semonov 2 Alexander Semonov 3 Alexander Semonov 5 Alexander Semonov 6 Alexander Semonov 7 Alexander Semonov 8 Alexander Semonov 9 Alexander Semonov 10 Alexander Semonov 11 Alexander Semonov 12

Bron: facebook.com/itscoldunderwater

Lees ook:  5x De mooiste bloesem wandelingen van Nederland

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

Waarom koud water goed voor je is

Zo verzorg je de passiebloem!

Dieren sport door de jaren heen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings