De kleinste miniatuurschilderingen van Istanbul

6 maart 2017
418

Het lijkt wel alsof geen voorwerp te klein is voor kunstenaar Hasan Kale. Bekend van de vele miniatuurschilderijen die hij maakt op pinda's, muntjes en andere mini-canvassen gebruikt hij zijn vinger als palet om de kleuren te mengen voordat hij met een - hele kleine - penseel zijn voorstellingen schildert.

In deze serie verzamelde Hasan alle schilderingen die hij van zijn geboorteplaats Istanbul maakte - op ondergronden variërend van fruitschillen tot vlindervleugels. Op de video onderaan de pagina zie je hem aan het werk.

hasan kale istanbul

hasan kale istanbul7 hasan kale istanbul6 hasan kale istanbul5 hasan kale istanbul4 hasan kale istanbul3 hasan kale istanbul2

 

 

Lees ook:  Zo haal je 100 liter water per dag in de woestijn

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Werkvakantie - wat is er mogelijk?

Alles wat je wilt weten over slow fashion

Tips voor effectief timemanagement voor iedere dagdromer

Hoe de zon ons leven beïnvloedt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down