Curator van de natuur

20 maart 2015
188

Dat kunstenares Ja Soon Kim ook een liefde voor yoga heeft is te zien in haar delicate kunstwerken die ze zelf omschrijft als 'een vorm meditatieve beschouwing'. De manier waarop ze de elementen uit de natuur arrangeert hebben een uitgesproken rustgevend en sereen effect. Ja Soon Kim vindt haar schelpen, bladeren, stenen, bloemen en veren op lange wandelingen die ze maakt in Nieuw-Mexico en Californië, waar ze woont.
"Het archiveren en documenteren van wat ik verzamel is mijn obsessie en vreugde," zegt Kim. "Om ze ook te delen is een relatief nieuwe passie. Ik ben een curator van nature, ik vind het heerlijk om met dingen die ik van onschatbare ware vindt, eindeloos in de weer te zijn."
Meer werk en foto's die ze maakt op haar wandelingen vind je hier.
ja soon kim mandala natuur ja soon kim mandala natuur ja soon kim mandala natuur ja soon kim mandala natuur ja soon kim mandala natuur ja soon kim mandala natuur ja soon kim mandala natuur ja soon kim mandala natuur ja soon kim mandala natuur ja soon kim mandala natuur ja soon kim mandala natuur ja soon kim mandala natuur ja soon kim mandala natuur ja soon kim mandala natuur ja soon kim mandala natuur ja soon kim mandala natuur ja soon kim mandala natuur ja soon kim mandala natuur ja soon kim mandala natuur ja soon kim mandala natuur ja soon kim mandala natuur ja soon kim mandala natuur ja soon kim mandala natuur ja soon kim mandala natuur
 

Lees ook:  Wandel door deze natuurgebieden...op Google

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Hierom is opruimen super belangrijk!

Alles wat je moet weten over pyriet

Creëer meer daglicht in donkere ruimtes

De spirituele betekenis van een vlinder

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings