Buitenhotel De Vreemde Vogel | Slapen in een vogelhuisje

20 februari 2015
343

Op een plek waar je het totaal niet zou verwachten ligt het meest verrassende hotel van Nederland. Als ‘paradijsvogels’ konden we Buitenhotel De Vreemde Vogel niet onopgemerkt voorbij laten gaan: in deze voormalige boerderij op de rand van Vlaardingen kun je de drukte laten voor wat het is en genieten van het authentieke buitenleven. Ideaal voor een weekend met kleinkinderen!
In De Vreemde Vogel kun je afhankelijk van je gezelschap kiezen uit verschillende buitenkamers: van een knus vogelhuisje tot ruime safaritent, en van pipowagen tot vliegtuig. Eigenaren Petra en Davy hebben een fijn gevoel voor detail: knisperend wit linnen op de bedden, in de kamers is een platenspeler aanwezig inclusief een gezellig setje lp’s - het onthaasten begint direct.
Voor de kleine gasten staan er snoepjes klaar en door de uitgebreide handleiding over wat er op de boerderij en in de omgeving allemaal te doen is, wordt meteen duidelijk dat we langer hadden moeten boeken...
vreemde vogel buitenhotel
Midden op het terrein begint namelijk een kleine vaart waar je met een roeibootje van de natuur kunt genieten, in de pizza-oven bak je zelf heerlijke pizza’s met kruiden uit eigen tuin en in de hangmatten is het prettig luieren met stapels tijdschriften.
[quote text_size="medium"]
Of - geniet gewoon van de rust op het terras van het uitnodigende tuincafé met een stuk huisgemaakte appeltaart of een broodje Vreemde Vogel
[/quote]
Mocht je even de benen willen strekken dan beginnen vanaf de deur diverse wandelingen door natuurgebied Midden-Delfland - een groene parel ingeklemd tussen Den Haag, Rotterdam en Delft, en op 15 minuten lopen vind je een golfbaan en een wijnboerderij. Met de fiets ben je binnen no time bij de bioscoop van Vlaardingen of de Thermen Holiday in Schiedam.
vreemde vogel buitenhotel2.jpg
Of - geniet gewoon van de rust op het terras van het uitnodigende tuincafé met een stuk huisgemaakte appeltaart of een broodje Vreemde Vogel. Je kleine reisgezelschap vermaakt zich voorlopig nog wel even in de ingegraven duikboot op de speelweide of met de geitjes op de kinderboerderij.
Logeren in de Vreemde Vogel kan vanaf € 155 voor 2 nachten in bijvoorbeeld de Struisvogel of de Papegaai. Vanaf € 185 voor 2 nachten slaap je met 4 personen in het Vogelhuisje. Alle slaapplekken hebben privé-sanitair en komen met een uitgebreid streekontbijt en opgemaakte bedden. Voor groepen vrienden of familie heeft De Vreemde Vogel verschillende privé-weiden met buitenkamers beschikbaar. Kijk voor meer informatie op www.devreemdevogel.nl
[hr]
Paradijsvogels Magazine selecteert bijzondere plekken in binnen- en buitenland. Van B&B’s midden in de natuur tot omgebouwde kunstenaarsateliers; deze uitspanningen hebben allemaal een inspirerend karakter en staan garant voor een authentieke en kleurrijke beleving.

Lees ook:  Ballerina figureert in de schilderijen van Edgar Degas

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

Waarom koud water goed voor je is

Zo verzorg je de passiebloem!

Dieren sport door de jaren heen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings