Beelden van brons en water

4 april 2016
385

Malgorzata Chadowska heeft een voorliefde voor beeldhouwen en fonteinen. In haar werk combineert ze beide tot prachtige sculpturen waarbij water en beelden van brons één worden. Eerst creëert ze het beeld in hout. Het is bijna niet voor te stellen hoe een logge boomstam transformeert in de delicate figuren zoals Chadowska ze maakt. Vervolgens worden de beelden in brons gegoten en maken de waterstralen de fontein helemaal compleet. Maar eigenlijk zijn het geen fonteinen meer, maar sculpturen waar het water het onmisbare sluitstuk vormt. Soms met klaterend volume, en soms slechts met een paar subtiele druppels..

beelden van brons

beelden van brons

beelden van brons

beelden van brons

beelden van brons

beelden van brons

[hr]

Anderen bekeken ook: Levensechte sculpturen van drijfhout

sculpturen drijfhout

[hr]

beelden van brons

[hr]

Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:

[mc4wp_form id="15395"]

 

Lees ook:  Een verstilde wereld van verborgen onderwaterbeelden

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

Waarom koud water goed voor je is

Zo verzorg je de passiebloem!

Dieren sport door de jaren heen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings