Badkamer wordt kunstwerk van prachtige tekeningen

11 oktober 2016
256

Kledingontwerpster Roza Khamitova had een dilemma. Ze had zoveel schetsen gemaakt voor de nieuwe lijn van haar kledingmerk dat alle kasten en dozen onder haar bed vol waren. Naast het feit dat ze het zonder vond dat ze zo niet te zien waren, kwam ze ook ruimte te kort in huis.

Daarom besloot ze haar tekeningen te gebruiken om haar badkamer een kunstzinnige uitstraling te geven. Ze knipte haar ontwerpen uit en plakte ze op de muur en tegels in haar badkamer. Door steeds meer tekeningen toe te voegen ontstond er één grote natuurschets op de wanden. "Het moeilijkste deel," vertelt ze in haar blog, "is dat het papier snel gaat bobbelen en de inkt uitsmeert als ik niet de goede lak gebruik om de tekeningen te beschermen tegen vocht."

Na verscheidene pogingen is het Roza gelukt en is haar badkamer een prachtig canvas voor getekende paddenstoelen, kolibries, uitbundige flora en hier en daar een vos. Haar inspiratie voor de natuur stamt uit haar jeugd: Roza woonde tot haar 13e in de bergen van Kazakhstan. Op haar website schrijft ze: "Ik observeer de natuur en vind inspiratie in de kleinste details. Soms is het de vleugel van een vlinder, een andere keer de structuur van een blad. Of een veer, of varen die zich heeft genesteld op de tak van een grote boom. Ik neem het allemaal in me op en ga dan aan de slag.

Het resultaat: een badkamer die waar je terecht kan als de natuur roept!

rozakhamitova2 rozakhamitova3 rozakhamitova4 rozakhamitova5 rozakhamitova6 rozakhamitova7 rozakhamitova8 rozakhamitova9

 

Eerder lieten we op Paradijsvogels Magazine haar sjaals zien met afbeeldingen van levensgrote vleugels:

Lees ook:  Saaie gebouwen worden omgetoverd tot kunstwerken

sjaal vleugels

 

 

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

Waarom koud water goed voor je is

Zo verzorg je de passiebloem!

Dieren sport door de jaren heen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings