Architectuur en natuur tot in detail uit papier gesneden

11 juli 2017
630

Pippa Dyrlaga is en Britse kunstenares die uit één stuk papier de meest prachtige kunstwerken maakt. Eerder schreven wij al een artikel over haar flora en fauna-werken, maar Pippa wordt naast de natuur ook geïnspireerd door architectuur. Naast een aantal nieuwe natuurvoorstellingen van o.a. vogels en katten, laten we hieronder ook een paar van haar gebouwen zien. Een mooi contrast met de organische vormen van de natuur. Het uitsnijden is een behoorlijk monnikenwerk, maar het eindresultaat is verbluffend: Pippa maakt voorstellingen van water, dieren en architectuur tot in detail.

Pippa heeft ook een instagram account waar je haar werk kunt bewonderen.

Should have this little guy finished soon.

Een bericht gedeeld door Pippa Dyrlaga (@bearfollowscat) op

 

Pippa Dyrlaga 1

Pippa Dyrlaga 2 Pippa Dyrlaga 3 Pippa Dyrlaga 4 Pippa Dyrlaga 5 Pippa Dyrlaga 6 Pippa Dyrlaga 7 Pippa Dyrlaga 8 Pippa Dyrlaga 9 Pippa Dyrlaga 10 Pippa Dyrlaga 11

Bekijk voor meer verbluffende papierkunst ook dit artikel over een kunstenaar die heel gedetailleerde bloemen uitsnijdt.

Lees ook:  Zo vouw je duizend origami kraanvogels

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ivo de Wijs; gedichten van een cabaretier

De spirituele betekenis van een vogel tegen het raam

Kastelen van vroeger en nu

De rol van orakels in de Griekse mythologie: Voorspellingen en raadplegingen

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down