Altijd de zee | Gedicht

16 april 2015
1501

In het Zeeuwse Middelburg staan sinds 2009 gedichten over mensen, land en zee op de gevels van diverse huizen. Dit project heet 'Sprekende Gevels' en inmiddels sieren zo'n 25 gedichten de binnenstad. Altijd de zee is van de hand van Anneke Schenk en geeft een prachtig en levendig beeld van de in Zeeland altijd aanwezige zee. De ene keer kalm en helder, de andere dag woest en grimmig. Altijd in een vast ritme, onlosmakelijk verbonden met het leven.
>Ga je naar Middelburg? Op Google Maps vind je de exacte locatie van dit gedicht (hoek Turfkaai/ Herenstraat).

altijd de zee
Sprekende gevels in Middelburg | Paradijsvogels Magazine Sprekende gevels in Middelburg | Paradijsvogels Magazine Sprekende gevels in Middelburg | Paradijsvogels Magazine Sprekende gevels in Middelburg | Paradijsvogels Magazine Sprekende gevels in Middelburg | Paradijsvogels Magazine

Lees ook:  Ingrid Bergman | Dualiteit

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ivo de Wijs; gedichten van een cabaretier

De spirituele betekenis van een vogel tegen het raam

Kastelen van vroeger en nu

De rol van orakels in de Griekse mythologie: Voorspellingen en raadplegingen

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down