61-jarige steelt de show in badpakken-campagne

25 januari 2017
469

Model Yazmeenah Rossi is met haar 61 lentes drukker dan ooit. Ze timmert hard aan de weg in de mode-industrie om te laten zien dat je echt geen 16 hoeft te zijn om kleding te showen. En ok, ze is en blijft model en daarmee ziet ze er bovengemiddeld goed uit, maar het is mooi dat steeds meer oudere vrouwen in campagnes worden gebruikt en dat rimpels daarin gezien mogen worden.

De styliste van het modemerk waar Yazmeenah model voor staat in deze foto's vertelde aan Huffington Post: "Ik wil graag de identiteit van vrouwen laten zien. Yazmeenah straalt gezondheid en zelfvertrouwen uit. Met onze kleren willen we niet de nadruk leggen op de mode, maar op de uitstraling, intelligente en levenservaring van vrouwen."

De ingetogen foto's zijn ook een welkome afwisseling op de vaak geseksualiseerde beelden wanneer er veel naakt te zien is.

Deze campagne laat de wereld zien dat ouder worden en de veranderingen van ons lichaam gezien mogen worden. Je hoeft niet jong te zijn, jezelf zijn is waar het uiteindelijk om gaat.

badpak yazmeenah2 badpak yazmeenah3 badpak yazmeenah4 badpak yazmeenah5 badpak yazmeenah6 badpak yazmeenah7

 

Lees ook:  12 redenen waarom het heel bevrijdend is om 57 te zijn

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ivo de Wijs; gedichten van een cabaretier

De spirituele betekenis van een vogel tegen het raam

Kastelen van vroeger en nu

De rol van orakels in de Griekse mythologie: Voorspellingen en raadplegingen

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down