Deze 13 mensen kwamen hun dubbelganger in het museum tegen

19 september 2017
1400

Sommige mensen geloven dat iedereen een dubbelganger heeft. Of dat nu waar is of niet, het is soms fascinerend als je iemand tegenkomt die als twee druppel water op je lijkt. Vooral als dat in museum is, en je dubbelganger op het doek staat. In verf.

Onderstaande mensen overkwam het. Tijdens een museumbezoek waar ze nietsvermoedend langs de schilderijen liepen, leek het opeens alsof ze in de spiegel keken. Soms hadden ze wel opeens een harnas aan of een rode maillot, maar verder lijkt het alsof ze model hebben gezeten voor de schilder.

Het Musée de la civilisation in Quebec City heeft hier een groot project omheen gebouwd genaamd My 2000-year-old-double waarbij ze mensen uit ons tijdperk koppelen aan hun dubbelgangers van Griekse, Romeinse en Egyptische sculpturen van 2000 jaar geleden. In oktober maken ze de resultaten bekend die de gezichtsherkenningssoftware aan elkaar matcht. Wellicht zit je ertussen..!

Foto: Wrecked Tangled

Foto: Wrecked Tangled

Foto: OzzyMustaine

Foto: OzzyMustaine

Foto: ArdhaChandrasana

Foto: ArdhaChandrasana

Foto: Imgur

Foto: Imgur

Foto: @1999n12y27

Foto: @1999n12y27

Foto: Reddit

Foto: Reddit

Foto: artinstitutechi

Foto: artinstitutechi

Foto: Davidurbon

Foto: Davidurbon

Foto: _@_Melbourneer_

Foto: _@_Melbourneer_

Foto: datman510

Foto: datman510

Foto: pepesilvia

Foto: pepesilvia

Foto: Ross W. Duffin

Foto: Ross W. Duffin

Foto: Davidurbon

Foto: Davidurbon

Via MyModernMet

 

Lees ook:  Levensgroot onkruid siert de stad

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ivo de Wijs; gedichten van een cabaretier

De spirituele betekenis van een vogel tegen het raam

Kastelen van vroeger en nu

De rol van orakels in de Griekse mythologie: Voorspellingen en raadplegingen

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down